Η ανάγνωση όλο και δυσκολότερων κειμένων βοηθάει τους ερευνητές να βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους

  • Home
  • Blog
  • ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
  • Η ανάγνωση όλο και δυσκολότερων κειμένων βοηθάει τους ερευνητές να βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους
επίπεδο αγγλικών

Στο The Sciencing Team βοηθάμε ερευνητές να βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους, ώστε τα γραπτά τους να κρίνονται ως προς την ερευνά που παρουσιάζουν. Δείτε εδώ τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ένας σίγουρος τρόπος για να ενισχύσεις τις ικανότητες σου στη γραφή είναι η συνεχής ανάγνωση. Η διαρκής επαφή με γραπτά αυξανόμενης δυσκολίας, γραμμένα σε άπταιστα Αγγλικά , μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη γνώση των Αγγλικών σου γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν όμως το αναγνωστικό σου υλικό αποτελείται μόνο από ερευνητικές εργασίες και κείμενα επιστημονικής/ακαδημαϊκής φύσης, τότε δύσκολα θα μπορέσεις να κάνεις μεγάλα βήματα προόδου σε σύντομο χρόνο.

Τα εκπαιδευτικά βιβλία ανάγνωσης είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά στην άμεση βελτίωση του επιπέδου των Αγγλικών σου. Δύο εξαιρετικές τέτοιες σειρές βιβλίων, που εκδίδονται στη Μεγάλη Βρετανία, είναι η ‘Quick Reads’ και η ‘Oxford Bookworms Library’. Τα βιβλία της ‘Quick Reads’ προέρχονται από καταξιωμένους συγγραφείς, είναι μικρά σε μέγεθος (δεν ξεπερνούν τις 130 σελίδες), γραμμένα με απλό λόγο, έχουν μικρές παραγράφους και προτάσεις και απευθύνονται σε νέους κυρίως αναγνώστες. Η ‘Oxford Bookworms Library’ διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία και προσφέρει, εκτός των άλλων, επιτομές και συντομευμένες εκδόσεις γνωστών βιβλίων από ολόκληρο τον κόσμο. Και οι δύο αυτές σειρές κυκλοφορούν και σε ακουστική μορφή (audio books), που προσφέρει τη δυνατότητα ακρόασης τους κατά τη διάρκεια άλλων παράλληλων ασχολιών, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα και ένα επιπλέον σημαντικό μέσο εξοικείωσης με την Αγγλική γλώσσα.

Για την πηγή: https://bit.ly/2McmJXU

Leave A Reply